Hei og velkommen tilbake til enkel og meningsløs blogg!

Jeg har 115 kladder her på bloggen. Mest ræl, et par ganske hudløse tekster, og jaggu et innlegg som var laget for eksakt et år siden! Teksten var bare deppa blåblå, men denne kvalitetsvideoen av fjorårets første dag var jo litt koselig. Vennligst overhør den tonedøve nynningen når jeg er i fjøset…

I år er antallet sauer kraftig redusert, jeg har bare 35 dyr inkludert væren, men hestene og geitene har flyttet inn i stedet. Planen er at hønene skal inn dit også, det er enklest å ha alt på et sted når dagene er altfor korte!

Sammenlignet med fjoråret ble dette årets første dag tilbragt fullstendig i latskapens tegn, just som nesten alle juledagene, så i dag var det litt deilig å være tilbake på jobb og røre kroppen! Det var dog ikke like godt å stå opp grutidlig, så nå skal jeg prøve å komme meg i seng rundt 22! Nyttårsforsett: sove mer enn jeg gjorde de siste månedene av 2018.

Snork & smask!

Copied!