Hei! Hvordan var mandagen? Jeg synes sjelden mandager er noe stas, samme hvor mye jeg jobber med innstillingen min, MEN jeg har fri ca. annenhver mandag og at det kom på årets første sådan passet meg mykt og godt! Dessverre sov jeg helt til kl. 11 i stedet for å virvelvinde meg rundt i hus og fjøs, som jeg selvsagt hadde en rosenrød idé om da jeg la meg (kl. 02…), men det er jo rimelig deilig å slumresove en hel formiddag også! ;)

Da jeg omsider veltet meg ut av dyna og så hvor mye klokka var fikk jeg fart på meg, så noe ble da gjort. Og siden det var dagslys og jeg hadde på meg noe annet enn fjøs- eller jobbklær dokumenterte jeg det sammen med geiter og hester. Alt er vått og grått ute, men jeg får en (forrædersk) vårfølelse av det, så jeg Iiker det litt. Bare litt.

Jula ble ryddet bort i gårkveld og geitene fikk tygge litt på treet i dag.

Virus synes bilder er no’ tull.


Tøffesensko ute,


tøffelhelt hjemme.

I morgen er det tilbake på jobb, som er på Hageland Åfjord om jeg ikke har opplyst om det, hvor vi har grønnplantebonanza om dagen, og jeg skal most definitely kjøpe meg noen nye venner!

Nå skal jeg gå ut i fjøset til mine krøllete venner og si god natt. God natt til deg også, venn.

Fred & Kjærlighet!

Copied!