Om Line

Hei, jeg heter Line Harbak og har drevet bloggen funkyfarm siden juli 2008. Kort fortalt er jeg en fårete fashionista fra verdens fineste sted; lille Harbak i Trøndelag. Jeg elsker livet på gård og jeg elsker mote, og kombinerer begge interesser her på funkyfarm.

Sammen med samboeren min Kjetil og sønnen vår Mikkel bor jeg på Edmundgården, som vi overtok 1. januar 2016. I løpet av dette året skal vi starte opp med blant annet verpehøner, gammelnorsk sau og ymse grønnsaker. All drift vil være økologisk og jeg ønsker å dele mye av livet på gården her på Funkyfarm. Vi er dessuten en av fire grunneiere på Harbaksfjellet, som er et av fjellplatåene Statkraft vil bygge vindpark på, noe vi er sterkt i mot og som nok også kommer til å farge bloggen.

Du er hjertelig velkommen til å følge med! Legg gjerne igjen en kommentar eller ta kontakt på lharbak@gmail.com.

hoppharbakfjell

Fred & Kjærlighet!

10 tanker om “Om Line

  1. Hei, artig å lese og se bilder fra gården. Nå skal vi til våre gode naboer, Ella og Aasmund Harbak som har invitert på fastelavnsboller. Så Harbak har vi hørt om mange ganger.

  2. Artig å følge andre som driver med samme saurase som oss på fosen!.Oldefar var fra Harbak ,så det er fint å se bilder fra området.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>