God aften, mine herlige venner!

Etter tett innpå 12 timer på tog og buss kom jeg hjem i kveld. Rompa mi er helt flat av å sitte så lenge! I tillegg hadde jeg plutselig ikke internex hjemme. Crap. Nettjunkie som jeg tydeligvis er, bega jeg meg ut i mørket og ned til Harbak Gård, bare for å komme meg på nett, bare for å kunne si HEI til dere. Because I freakin’ love you. I do. For real. Loooove.

Kjenner jeg er litt stressa av at det er onsdag i morgen, og ikke mandag som jeg synes det burde være. Wæh! Dessuten har jeg ikke noe pålegg i kjøleskapet. Det er alltid litt trist. Men, jeg er jo aldri tom for egg. Egg er gull. Apropos egg, jeg må finne på en ny ordning, det lønner seg ikke å kjøre ut en gang i uka, ikke har jeg tid heller, dessuten har jeg jo faktisk ikke bil. Dessfordobbeltuten er jeg jo sannelig ikke sikker på hvor jeg ender opp i høst. Oslo? Harbak? Trondheim? Og for hvor lenge blir jeg hvor? Noen ganger får jeg lyst til å gå i kloster. Det høres vanvittig deilig ut. Tenke på 0 materalistisk tull, rense hodet og la hjertet vokse seg stort og sterkt i fred.

På den annen side burde vel det være fullt mulig på egen hånd også?

Ah, jeg vet ikke. Det ordner seg. Bare å puste med magen og smile når man våkner.

Vel, over til noe annet. Etterhvert, i begynnelsen oktobersvingen håper jeg, blir det Villsausanking, med påfølgende klipping av de sankede sauer, er det noen av dere som har lyst til å være med på det? Vi tar selvsagt en fest etter endt økt! Tenk litt på det ‘a!

Da får dere hilse på verdens beste Frikke også!

Forresten, uten noen som helst sammenheng, er det ikke bedre å være “slank” enn “tynn”? Hm?

Ut i vinden og hjem i seng med meg! Fred & Kjærlighet!

Copied!