I juli fikk jeg en ekstremt hyggelig award fra fine Britt, med disse overøsende ordene; “Eg vil gjerne sende vidare awarden til Frøken Farmer som er den mest stylish bonden eg har hørt om og har ein heilt egen og unik stil, og det står det respekt av!” Jeg ble kjempeglad og nå er det på høy overtid å svare!

Med awarden er de tre forpliktelser: 1. Link til den som gav deg awarden. 2. Svar på spørsmålene. 3. Gi awarden til andre bloggere som fortjener en oppmerksomhet.

Spørsmålene kommer her:

1. Hvorfor begynte du å blogge?

Jeg flyttet hjem, langt ut på landet, vekk fra alle vennene mine, og bloggen var et slags “hei, jeg er fremdeles med i verden altså!”.

Foto: Lars Olufsen

2. Hvilke blogger følger du?

Hovedsaklig moteblogger og noen personlige blogger. Jeg liker godt de som kombinerer de to. Style by Kling er en av favorittene. Og mange flere, bl.a. Britt som ga meg denne awarden, men jeg kan ikke begynne og ramse opp, det blir så mange, og så er jeg så redd for å glemme noen. I det siste har jeg vært dårlig til å både lese og kommentere, har over 300 uleste innlegg på bloglovin’… men jeg skal skjerpe meg!

3. Favoritt make-up merke?

Hm, er egentlig ganske lite interessert i sminke… men noe av det som finnes i sminkepungen er bl.a. Glo Minerals, MAC, Dior og Body Shop.

4. Favoritt klesmerke?

Akkurat nå er det nok Acne, men det er egentlig utenfor mitt budsjett. Av den mer lommebokvennlige sorten blir det nok H&M.

5. Ditt må ha make-up produkt?

YSLs Touche Eclat.

6. Favorittfarge?

Svart. (Selv om det kanskje ikke er en farge.)

7. Favorittparfyme?

Viktor & Rolfs Flowerbomb, tror jeg, men akkurat nå bruker jeg Lolita Lempicka, liker den stadig bedre. Har tilgode å finne min signaturduft.

8. Favorittfilm?

Dirty Dancing.

9. Hvilket land vil du besøke og hvorfor?

Jeg vil gjerne tilbake til India og Australia, har bare sett en tiny brøkdel av hva som finnes der. Ellers har jeg alltid hatt lyst til å dra til Irland.

10. Hvilken stil har du?

Ja, si det. Noen som har et forslag? Jeg blander det jeg har, men det jeg har føles ekstremt begrensende. Jeg skulle gjerne vært en rocka hippie i mye større grad enn jeg kan! Men jeg prøver iallefall å være mest mulig “Line”.

Men om Norge var litt varmere ville jeg gått rundt som dette hele tida! (Minus brillene!)

Jeg vil gjerne sende awarden videre til Kamilla Kamstrup! Hun har en fresh og delikat blogg og butikk, og er en herlig og varm person. (Dere som bor i Trondheim bør gjøre Lounge i Olavskvartalet til et fast stopp på shoppingrunden, det ville jeg gjort!)

Peace & Love!

Copied!