Jeg har hatt den beste dagen på lenge, Grunnleggende Sikkerhetskurs på Falck Nutec er GØY. I dag har vi hatt praktiske øvelser i sjøen, and I loved it! Svømming og diverse andre øvelser i overlevelsesdrakt, i tillegg til masse frisk luft og sjøsprøyt, pluss en hard time på Sats rett etterpå, har dog gjort meg helt kake. Boblet av energi på dagen, skjønte ikke hva de andre snakket om da de sa de ble slitne, jeg tror jeg kunne svømt hele Norgeskysten med et digert glis rundt kjeften i dag!  Nå derimot føler jeg meg hundre år og giktisk. Jeg skal bare legge meg fortest mulig, i morgen blir det bl.a. helikopterevakuering under vann (i basseng) så jeg trenger nok å fylle opp energilagrene til det. Men før jeg tar på meg drakten igjen i morgen vil jeg ha på meg ovenstående antrekk. Så vet dere det. Peace & Love.

Copied!