Ah, i dag har jeg gjort det jeg liker aller best med byen; vandret målløst rundt med en kaffe i neven! Iført akkurat den stilen jeg hadde sett for meg at jeg skulle gjøre det i; slubbert chic! Må for all del ikke forveksles med shabby chic. Hovedelementene i slubbert chic er en klassisk, varm kåpe kombinert med trashy jeans og skitne sko. Tilfør gjerne hettegenser, baggy lue, lekkert undertøy og dyre smykker! To sistnevnte elementer synes naturlig nok ikke, men det gjør likevel det lille ekstra og at man føler seg fab! Nå hadde jeg ikke spesielt dyre smykker på meg, og ikke spesielt fancy undertøy heller om dere må vite det, men jeg følte meg ganske fab uansett. Fant også en vidunderlig liten butikk som bl.a. solgte masse vidunderlig (og altfor dyr) julepynt. Ah, plusspoeng til byen i dag.

Ullkåpe – H&M, ellers samma gamle. ;)

Copied!