Etter at jeg skrev at det ikke ble noe av gårdagens dagens tok jeg likevel noen hastige bilder på badet, og noen apekattvarianter i gangen/trappa til slutt. Gamle sko og nytt smykke, ny favorittbukse som er blitt hyppig brukt siden jeg kjøpte den rett før jeg dro fra Oslo, likeså med genseren, som var helt fantastisk myk og fin da den var ny, men som helt mistet fasong etter noen vask og kimonoen som jeg tror kan knive om en plass blant favorittene. Ja.

Sko – Roots fra ca. 1996.

Bukse – Dragon Tattoo Colection for H&M.

Smykke – Materia Design (julegave) , genser – H&M Sport, kimono – H&M.

Apekatt Klatremus.

Og som en apropos til innlegget om brannfarligheten min; jeg har pulverapparat både nede i gangen og oppe på soverommet! Det nede er pyntet (?) med en blomsterkrans jeg tok med meg hjem fra Israel i 2000! HUSK at pulverapparat bør vendes opp ned noen ganger i året/oppbevares liggende for at det ikke skal pakke seg! 

Copied!