Hei! Nå sitter jeg på en pub i nabolaget og bloggggger! Haha! Det blir styrtblogging med ujevne mellomrom, som det er nå, heng med den som vil.

I går hadde jeg en superidyllisk søndag med Irene og Tale, vi hang blant annet i botanisk hage, og der skal jeg henge mer foråsiresånn. Sånn hage skal jeg også ha, når jeg blir stor! Etterpå hang jeg med mr. Music i en eller annen annen park og spiste deilig thaimat og sukket av velvære. Været her nede er jo helt vidunderbart, det gjør ingenting at jeg glemte å ta med meg vårjakker nedover, for jeg trenger jo ingen jakke ute! Hahaha!
Ja, jeg er litt høy, på både sol og kaffe nå. :)

Deilige, deilige klisje. :)

Forresten kom jeg meg videre til intervjurunden i See the World with SPAR! Takk for hjelpa dere som stemte på meg!

Gårsdagens superslække og supercomfy outfit:
Topp – Gina Tricot, bukse – gave fra India.

Copied!