Tenk at jeg kom videre i første runde av See the World with SPAR! Vi er fem stykker som skal på intervju på tirsdag, og av disse fem er det to som går videre til neste runde, som er en mystisk helg i Amsterdam, hvorpå en av de to blir den lykkelige utvalgte som får jobben og stikker avgårde allerede 2. juli! For det er altså ikke en konkurranse, men en jobb som reisereporter for SPAR, over fire kontinenter. Jeg har fått reiseruten og kjenner det kribler på alle tenkelige og utenkelige steder bare ved tanken!

I tillegg har jeg goodfeel for alt som nå kommer, uansett hvordan det går: Jeg har nådd målet, som var å komme til intervju. Der skal jeg være den jeg er og levere det som er min greie, og så er det opp til andre å vurdere om jeg er den rette. Går jeg ikke videre får jeg med meg barnedåpen til Lukas, hvor jeg skal være fadder. Går jeg videre, men ikke får jobben, får jeg uansett en helg i Amsterdam! Vinn vinn vinn, okke som! Får jeg jobben, som jeg virkelig vil ha(!), er jeg klar som et egg med verdens gladeste kylling inni! Hei Verden, vi skal bli bestevenner!

I forbindelse med intervjuet har vi fått i oppgave å lage et blogginnlegg om hjemstedet vårt. Noe som passer meg som fot i hose, men også er skikkelig tricky! Det er så mange mulige vinklinger og så mye jeg vil ha med. Og hvor vil jeg egentlig avgrense det? Vil jo gjerne få med noen bevingede ord om Stokkøya og Strandbaren også, da må jeg dra det lenger ut enn bare Harbak. Mulighetene er endeløse!

Så har du det jeg har kommet stadig mer fram til; Hjemme er der hjertet slår seg til ro. Og da åpner det seg et hav av ulike tekster om hjemløshet, støvete hjerter, evig hvile and so on, men det blir nok i overkant svevende i denne sammenhengen…

Uansett, det skal nok bli bra og jeg skal gjøre det akkurat på den måten som jeg føler er best. Det jeg egentlig ville vise dere var videoen til en av de andre fire som er videre, for han var soleklart og overlegent best i den runden, etter min mening! Om ikke jeg får jobben, håper jeg Mathias får den! Se, bli reiselysten og i godt humør:

God stemning! :)

Peace & Love!

Copied!