Genser – Ganni, skjorte – ?, bukse og solbrills – H&M, veske – Billabong, sko – Converse.Var hos Oslofrisøren min og klippet utslitte tupper, og fikk krøller i samme slengen. 

Dette var onsdag i forrige uke. I dag har jeg vært takras i fjæra, har jobbet noen timer i barnehagen. Resten av uka blir det lærervikariering og bedre muligheter for antrekk. Likte det jeg hadde på i går, men var så opptatt av kjerringa ;) at jeg glemte å ta bilder.

Når jeg ser på bildene fra de siste ukene innser jeg at jeg nesten bare bruker to par sko; Converse eller Acne Track. Begge parene merker kjøret for å si det slik. Har fremdeles lyst på et par sneakers med platå. Og et med kilehæl også, forsåvidt. Samt et par helt hvite Nike Air Max. Og flere par av Acne Track, i forskjellige farger, de er helt suverene. Samt masse fjonge etniskinspirerte sandaler. Og flate, slouchy boots i semsket skinn, med frynser. Gjerne et par pirataktige boots også, og noen cowboyboots som går helt til kneet.
For å nevne noen.

Copied!