Sånn sykkel vil jeg også ha. Skal fikse det når jeg flytter til Amsterdam neste år, ja, etter at jeg har gjort stjernesuksess som reisereporter og blir hanket inn til å jobbe for Spar International, altså.;) 

Hei igjen! Nå er jeg på plass i Oslo, nærmere bestemt på Two Dogs i Brugata for å komme meg på nett. Jeg har ikke vært innom en eneste coffeeshop i Amsterdam, men jeg føler meg rimelig høy likevel, har rett og slett hatt ei så bra helg at jeg er glad tvers igjennom! Har plenty bilder, og ikke minst flere ord (som er mye bedre enn stressengelskenmin), ja tilogmed filmklipp om dere vil se det, som kommer etterhvert.

Grunnen til at jeg ikke ha skrevet mere på innleggene fra Amsterdam er både at tidsfristen var kort og det var et poeng å holde det “short & snappy”. Engelsken må jeg bare beklage, dere skulle hørt meg da jeg holdt presentasjonen, føltes som om jeg snakket med tre paprikaer i munnen. Ah well, det gikk greit og jeg har gjort det på min måte! Heia Line!

Om det blir Sara eller meg som får drømmejobben får vi vite i løpet av uka, sier ifra så fort jeg vet hva det ender med! Takk for at heier, dere er gull verdt!

Peace & Love!

Livsglede!

Copied!