Genser – Ganni, skjørt – Gina Tricot – sko – Din Sko.
Noen ganger gidder jeg ikke engang å prøve å være fin i fjeset… 

Jeg skal glatt innrøme at hastverk er lastverk, forrige innlegg bærer ikke akkurat preg av gjennomtenkt bildetekst, kremt… men sola og burger på Sukkerbiten lokket uimotståelig, og da ble det som det ble. ELSKER forøvrig at jeg kan strolle rundt med bare legger døgnet rundt. Synes sommeren har vært fin jeg, tror jeg har hatt flaks med været alt etter hvor jeg har vært. Dessuten er det lyst og grønt uansett vær og temperatur, tenk på at om et halvt år er vi midt i hel***s januar… Nyt sommeren, okke som! (I morgen tror jeg dog det blir regn, og det er jeg klar for; innedag med bok og godteri er akkurat det jeg vil ha. Yours truly har vært sjeldent bakfull i mer eller mindre hele dag gitt.)

Peace & Love!

Copied!