Kjole og genser – H&M, belte – Lillesøster sitt (jeg har dog hatt det i minst fem år… si fra når du vil ha det tilbake ‘a, E!), sko – Bronx.

Dagens eneste fargeinnslag var armbåndene fra Mono & me.

Skorpioner er noen av de kuleste krabatene i dyreriket, spør du meg! Det er også et rocka stjernetegn; Personer som er født i skorpionens tegn har et stort ego. De vil gjerne hjelpe andre og er hyggelige. De er også meget lojale mot sine venner og sin familie. Skorpionene har lett for å gjengjelde både snillhet og urettferdighet, men de har lett for å være mistroiske og eiesyke.. De har lett for å overdrive og kan for eksempel ødelegge sin kropp ved for hardt arbeid. Skorpionene er meget opptatt av sex. (Fra et av treffene på Google.)

Det var forresten et par elever som sa at jeg “så ut som en prest”, da de først så meg i dag, haha!

Peace & Love!

Copied!