Hei, har dere hatt en fin tirsøndag?
Jeg har vært i bartebyen hele dagen, sammen med meg selv. Å være alene og anonym, men blant mange folk, er noe av det jeg elsker med å være i en by. Drikke kaffe alene. Gå rundt og se på verden alene. Shoppe alene. Spise alene. Bare være Line, alene i mylderet. Ja.

(Det betyr selvsagt ikke at jeg ikke liker, til og med elsker, å gjøre nevnte saker sammen med andre, bare så det er sagt, men noen ganger er det lov å gjøre sånt alene også, uten at man skal ha dårlig samvittighet for det.)

Jeg hadde ett ærend som var hovedformålet, men jeg virra blant annet ganske lenge inne på Lounge og Shine også, og kom ikke tomhendt ut… vent og se.;)


Her hadde jeg en idè, som tydelig ikke funket, men jeg byr på den. Mint i ørene, ellers all black. Liker meg svart. Prøvde å ta dagens da jeg kom hjem, i verdens styggeste gang fordi det var for mørkt ute, det ble så som så:Skinnjakke og bukse – H&M, genser – Issue 1.3, boots – Tag Oslo, veske – Oasis.Flekk på genseren – Colgate.

Du fredens min, nå er klokka så mye at jeg må legge meg igjen. Flaks at jeg elsker dét da, å legge meg, mmmmm! Å stå opp derimot, det er noe av det kjipeste som finnes. Derfor burde jeg jo virkelig begynne å legge meg tidlig, slik at det er flest mulig timer til jeg skal stå opp når jeg legger meg! Høres ikke det logisk ut? Ok, seng. Nå. Peace & Love!

Copied!