Kuldegradene er ikke mange, men med susende blåst fra havet blir de sabla effektive! BRRR. Jeg dealer dårlig med kulde. Bah! Det er greit nok med kulde ute, det er jo bare å gasse på med ull og gode ytterklær, men når kulda kommer inn i hus, noe den gjør tvert det blåser her, da, da får jeg nedovermunn. Heldigvis har jeg ved i garasjen (TAKK, ONK!), så når jeg kommer hjem er det sprengfyring og etter en liten time er stemningen mye bedre og banneordene langt færre!

Når jeg tenker på at det er fredag i morgen og at Mannen (som er en vandrende varmeovn) kommer på besøk blir faktisk stemningen direkte jublende, så jeg skal nok holde ut en frostnatt til! I helga er det planer om å hogge utejuletre, lage pepperkakehus og bare gjøre hyggelige ting (for ikke å glemme s o v e), ah, som jeg gleder meg. Advent! :)

Å kle på seg noe annet enn praktisk og varmt er det bare å glemme, og dermed er det egentlig heller intet å forevige, men sånn så jeg nå ut da jeg var på butikken i ettermiddag, rett før sola forsvant.“Hei heisann jasann!”Øredobber fra H&M og ringer fra Maria Black, ellers bla bla bla.

Copied!