God morgen!
Mandager er og blir heavy shit, særlig når fjes og hår ikke vil spille på lag…grrr. Skulle hatt en hårstylist på loftet, jeg er så dårlig på å ordne hår, gah! Kjenner dessuten det begynner å bli på tide med et frisørbesøk igjen snart. Å freshe opp manken er god medisin i vintermørket! Sist gang var jeg hos Marit på Headmasters, og ble veldig fornøyd:Salongen ligger supersentralt til i Jomfrugata i Trondheim.

Før-bilde.

Etter-bilder, sunne lengder og fine farger!

Om dere går inn her og liker siden kan dere vinne en gratis klipp! De trekker tre vinnere når de har nådd 200 likes og per nå er det 189, so hurry up! I tillegg kan man bli medlem av Headmasters VIP Club!

Neste gang vurderer jeg forøvrig å go redhead! Hva tror dere?

Nå skal jeg snart dra på jobb! Ha en hårfin dag ‘a! ;)

Innlegg i samarbeid med Headmasters.

Copied!