Jeg bakte en banankakesak i kveld. Bare fordi jeg hadde en overmoden banan og ikke ville kaste den. Jeg har aldri bakt banankake, men jeg hadde utrolig nok både mel, sukker, egg og melk (det har jeg vanligvis ikke skjønner dere, men nå er det noen andre som ofte handler inn her…) + smør (det har jeg alltid!) også bare… bakte jeg en kake. (Jada, kunne sikkert hatt oppi både bakepulver og vaniljepulver og hockeypulver og vaskepulver, men det hadde jeg ikke, so shut it;) En dødsgod kake! Og jeg er så fornøyd (og mett!) at jeg tror jeg kan klare andre huslige ting også, så jeg har funnet en liten diy jeg vil fikse på en av luene mine:Bildekilde: Man Repeller

Må bare kjøpe litt nettingstoff, eller hva det kalles! Ergo blir det ikke nuh, for nuh blir det senga si! Ah, i morgen er det lørdag og ski på TV. Hah, og resten av banankaka!
Sweet, sweet weekend! Peace & Love

Copied!