God morgen!
Jeg liker ikke å ha smånegative innlegg øverst, så her er noe helt annet og mye bedre i stedet; en dæven så trendy, men dæven så tidløs og lettanvendelig kjole:0sqsqlounge1Fin kjole, eller fin kjole? Fra Sinéquanone (SQ), henger på Lounge (selvsagt). Jeg synes den er fin, kul, søt og tøff på en gang, og ikke minst er den flatterende for min (fraværende) kroppsfasong! Dessuten får den pluss for at den har lommer! Kamilla blogget om den for en stund tilbake, og siden har jeg hatt den i bakhodet. Da den faktisk hang på Lounge sist jeg var der måtte jeg nesten prøve den, og… Smack! Love! Legg til en overbevisende bestevenninne og et entusiastisk Lounge-personale, så kan du regne ut resten selv.;)
sqlounge3 sqlounge4Topp stemning på Lounge, as usual:)

Nå skal jeg late som dunkinga i panna mi er topp house-stemning og ha en fin dag!
– håper du får det samme!

Copied!