Halløy her, jeg hadde noen flere bilder fra sist besøk på Lounge, som er verdt å dele! Jatakk til alt på alle bildene:llllounge4 llllounge5 llllounge6
Dette antrekket skulle jeg virkelig gjerne hatt, men jeg måtte nøye meg med toppen og smykket, men er tross alt veldig fornøyd med det. Shortsen er fra Nina Jarebrink og de sinnsykt kule skoene fra Vivienne Westwood for Melissa. De gjør det litt vondt at jeg ikke tok med hjem, helsikes fornuft og praktisk tankegang..!

llllounge8
Dette deilige silkeskjørtet fra Nina Jarebrink var dessverre for lite, og det siste som hang igjen, ellers hadde jeg hatt halve antrekket til høstens bryllup klart! Jeg er ikke så glad i lilla, unntaket er om det går i syrin- eller lavendeltoner, da elsker jeg det!

llllounge
Utrolig fin skjorte (husker ikke hvilket merke), minner meg om Celines pysjamasinspirerete plagg. (Ok, ikke så mye nå når jeg googlet det fram, men i hodet mitt var det ganske likt.)

llllounge7
Prøveromsparty er noen av de beste festene jeg vet!

llllounge3
Sa jeg at disse skoene er laget av gummi? Og lukter godteri? Det er sant. Åh.

Copied!