God lørdag!
Allah og herregud så trøtt jeg var i gårkveld, etter denne lange, men fine uka! Utrolig deilig å bare sove til man våknet av seg selv i dag, som overraskende nok var klokka 10, jeg forventet å våkne rundt 14, hehe. Kato og jeg tuslet rett ut i duskregnet og satte oss på trappa en liten stund, før frokost med blader og surfing helt til nå. Deilig sløvt! Å gå rett fra senga og ut på trappa, for å sitte der og våkne mens jeg ser på den fantastiske plassen min, oser sommerfølelse for meg!

Nå skal jeg ha en bra dag, og det håper jeg dere også får! Fred & Kjærlighet!

Blått, nytt antrekk fra en fin kveld i Dublin:
blå2 blå3
Haha, legg merke til fotografens sko..:) han skal ha for innsatsen, men neste gang må han prøve å få modellen til å ikke se ut som hun har et sjeldent syndrom…

blå4blå1
Genser – Topshop, skjørt – River Island, boots – TagOslo, smykke – H&M, veske – Oasis.
(Dette var det mest normale bildet…)

Copied!