cwgrl3cwgrl2cwgrl1cwgrl6

Howdy! Her startes (formid-)dagen med sidelengs regn og masse te, samt den obligatoriske joggebuksa. Intet å publisere for allmenheten med andre ord, men denne cowgirl-looken har jeg ikke lagt ut, så den får duge. Jeg startet egentlig med dongeriskjørt, bare legger og rosa cowboyboots, men det ble for kaldt og for mye gnagsår til at det antrekket kunne vare. Alt jeg har på meg på bildene over er ellers fra min vanlige garderobe, men sammensatt ble det da litt cowboyish i det minste?

Enough with the snikksnakk, nå skal jeg passe to englete tantebarn, og om regnet ikke roer seg litt skal jeg hente inn Olsen og co. så de får tørka opp litt. Ja, og så skal jeg pakke ned hus… I går fikk jeg liksom ikke dreisen på det før jeg mikset meg en deilig captain & cola, da ble alt mye morsommere, men det kan dessverre ikke bli en vane… får finne motivasjon andre steder i dag. (Forslag?) Ah, bla bla.
Ha en vidunderlig dag, hvilken dag det nå er!

cwgrl5

Copied!