Hei, har dere hatt ei fin helg? Søndagen min startet med litt vannbæring til sauene på Edmundekra og litt gjerding til Olsen & co. på Kåreekra (den gjengen jeg har der nå, den er så utrolig god og fin å ha med å gjøre at jeg har lyst til å ta de med meg nordover, kan noen vennligst trylle fram et småbruk til leie?) før jeg etterhvert tok turen over til Stokkøya og en veldig god kompis. Ingen av oss var interessert i veldig mye folk, 
250813søndag1
så vi gikk opp på Vassheia. Slappet av, pratet, så på paraglidere og nøt sola.

250813søndag2
Før vi gikk ned og tok en kaffe på Strandbaren.

250813søndag4
Nå er jeg hos mor og far, hvor jeg har sjekket bringebærbuskene og nå skal jeg snoke i kjøkkenskapene, før jeg tar en tur utover bergene.

Sensommersøndag å leve litt på.

Fred & Kjærlighet.

250813søndag3
Apropos snoking, jeg fant denne toppen i klesskapet til lillesøster (I love you) og paret den med jeansshortsen som jeg har levd i siden mai. Jeg tok bare med meg en bitteliten koffert nedover og nå har jeg ingen rene klær igjen, haha. Stikker dog nordover igjen om noen dager, nå savner jeg de to kjærestene mine! 

Copied!