Så tilfeldigvis at denne videoen fra våren 2011 nylig hadde vært besøkt, og ble helt myk i hjertet av å se på verdens absolutt nydeligste dyreunger (muligens unntatt kattunger); lam! Throwback time:


(Musikken er DDB med Pstereo. Det burde det vel strengt tatt vært opplyst om i filmen, men jeg var ikke så smart da jeg lagde den… Om det blir søksmål skal jeg selvsagt fjerne den.)

Og denne karen fra i år da, faktisk verdens absolutt nydeligste, Olsen 1-2 dager gammel:2

Jeg har sjeldent vært så fortvilet eller så lykkelig som under lamminga om vårene. Fortvilet når lam dør, moren ikke vil ha dem, eller jeg ikke klarer å hjelpe. Lykkelig når alt går bra, når jeg klarer å fikse feilstillinger, når kopplammene knekker smokkekoden. Lykkelig når fjøset er stille, halmen er ny og dyrene sover, og lar meg få ligge sammen med dem. Og så videre. Ah. Heldigvis er lykkeliglista den lengste!

Jeg skal så hjem til våren!

Copied!