Hello from Gardermoen! Er mandagen grei med dere? Jeg har fått cappuccino og croissant, og er fattet om enn noe blek. Hur som, her er fredagens antrekk, som jeg digger om jeg må få si det selv! ;) Så dette skjørtet på Nathalie Helgeruds blogg og kjente umiddelbart at jeg måtte ha det! Som tenkt så kjøpt, og vi har det veldig fint sammen! Stylet med sneakers og t-skjorte var jeg veldig meg selv, noe som alltid er en god følelse.

181013umbfest3 181013umbfest4 181013umbfest5 181013umbfest6 181013umbfest2  181013umbfest7
T-skjorte – Weekday, skjørt – Gina Tricot, sneakers – Nike, smykke – H&M, øredobber – Cooee.

JO! Tusen takk til Siv som kom bort og sa hun leste bloggen! You totally made my day! :)

Og mens vi takker folk som gjør dager; Marit. Du er et unikum. Du er viktig.

Ha en strålende dag videre, vi høres når vi er hjemme i kveld en gang! Fred & Paljetter!

Copied!