091113stup1

Hei, har dere hatt en fin dag? Etter egg og bacon-frokosten og litt kortspill stakk jeg bort til svømmehallen, alle som jobber på skolen kan nemlig bruke den mellom 14-18 på lørdager, og da jeg kom hadde jeg den helt for meg selv! Det var dog såvidt det ble med dette synet gjennom ei dør, for etter å ha dusjet og tatt på badetøy viste det seg at jeg likevel ikke hadde nøkkel… Dårlig stemning noen minutter der altså. En stykk våt Line jogget rundt og prøvde nøklene sine i alle tenkelige dører, men ingen funket. Buhu! Heldigvis kom jeg på at jeg jo hadde tilgang til nøkler likevel, så etter et lite kvarter att og ut og fram og tilbake, kunne jeg nok en gang ta på badetøyet og endelig stupe uti! Fryd! Ettersom jeg var alene og hadde med meg kamera prøvde jeg å ta litt bilder da jeg øvde meg på å stupe, noe jeg aldri har lært skikkelig, som dere kan se, haha, men det er jo gøy:

091113stup4 091113stup2 091113stup3

Rett etter hoppeseansen kom det noen flere, så jeg holdt meg i og under vannet og svømte 1300 meter før jeg trasket fornøyd hjem!

Etterpå har jeg vært ganske slapp og holdt sofaen, kun avbrutt av en tacoseanse. Så nettopp Lords of Dogtown, husker jeg så den for en del år siden, og da som nå; fy fader skategutter er heite..! Vel, jeg har et ostesmørbrød i ovnen, og etter det skal jeg rett i seng! Gleder meg til å stå opp til tea and cookies i morgen igjen. ;)

Håper dere har hatt en fin dag! Later skaters!

Copied!