21 Ville du heller vært et bekymret geni, eller en fornøyd enkel en?
Fornøyd og enkel. Soleklart!

22 Hvorfor er du du?
Store deler av tiden vet jeg ikke hvem jeg er…

23 Har du selv vært den typen venn du ser etter hos vennene dine?
Jeg vil at mine venner skal være ekte, snille og enkle å være sammen med. Samt til å stole på, selvsagt, og noen å lene seg på når man trenger støtte. Jeg håper jeg er i gata i alle fall.

24 Hva er verst – at en god venn flytter, eller at du mister kontakten med en god venn som bor i nærheten?
Det siste. En god venn langt borte kan du alltids besøke. Det er ikke like enkelt å finne igjen det du mistet, samme hvor nærme vedkommende er.

25 Hva er du aller mest takknemlig for?
Familien min og firkløvervennene mine. Jeg går gjennom ild og vann for dem!

famlove
Han jeg har flest barndomsminner med og de to jeg elsker høyest av alt.

26 Ville du heller ha mistet alle minnene dine, enn å aldri igjen kunne være i stand til å lage nye?
Vanskelig. Tror jeg vil beholde de jeg har. Eller? Hm.

27 Er det mulig å kjenne sannheten, uten å utfordre den først?
Ke?

28 Har din største frykt noen gang blitt virkelighet?
Nei. Det er at det skal skje noe med tantebarna mine.

29 Husker du den gangen for fem år siden da du var utrolig ute av deg? Betyr det egentlig noe nå?
Neida.

30 Hva er ditt lykkeligste barndomsminne? Hva er det som gjør det så spesielt?
Å, jeg har stort sett bare lykkelige barndomsminner, jeg har vært så utrolig heldig med familie og venner, oppvekststed og miljø! Ett sånt lykkelig minne er da Eskil og jeg fikk katten Mio i 1987. Han var helt i Bast-klasse! (Dessverre måtte han forlate oss i -95, da minstebror var allergisk (noe han heldigvis vokste av seg), det er forøvrig et av de tristeste barndomsminnene jeg har.) Bestemors klemmer er også helt spesielle minner, det strålte kjærlighet og drysset stjerner hver eneste gang. Da Irene, Siri og jeg hoppet fra kjørebrua og ned i høyet på låven på Edmundgården (den var Irenes besteforeldre sin før!) og lo så mye at en av oss tisset på seg (ikke meg, hehe) kan trekkes fram blant minner med venner. Alle sommertimer med Barbier over hele Harbak sammen med barndomsvenninne Anke kan også nevnes. Gjørmelek med Eskil under “gammelstua”, kakaoservering i badekaret etter timer med lek i snøen, båtturer med familien osv. Som sagt en veldig lykkelig barndom med utallige, lykkelige minner! ♥

Del I og II kan du lese her.

(Fant denne hos Supermarie, som hadde funnet den her.)

Copied!