em_hester_andrejamijatovicfoto2 em_hester_andrejamijatovicfoto1 em_hester_andrejamijatovicfoto4 em_hester_andrejamijatovicfoto3
Foto: Andreja Mijatovic

God morgen! Jeg starter dagen med Diana i fanget og prøver å unngå røyk ut av ørene når jeg leser om landbruksministeren som ikke innser framtidig viktighet av matjord i Norge. Gah! Verdens befolkning øker i rasende tempo og klimaendringene har ingen planer om å roe ned, noe som kommer til å påvirke internasjonal matproduksjon. Nei, det er ikke svartmaling, men reelle utsikter. 3 ynke prosent av landet vårt er dyrkamark, skal vi virkelig redusere det beste av det arealet, som Delijordet i Vestby og 1000 dekar utenfor Trondheim? Det kan tenkes at best mulig grad av sjølforsyning kan være greit for de som kommer etter oss?

Nuvel. Jeg så disse fine bildene på fb og synes de var såpass fine at de kan deles med flere! Lillebror og hestene i rufsete Harbaksvær! ♥

Ha en strålende dag! Fred & Matjord! Fred = Matjord faktisk.

Copied!