header
En av de gamle godsauene mine, Siri-Søta, pryder headeren på gamlebloggen funkyfarm-lh.blogspot.no.

Hei lørdag! Jeg har overført noen tusen bilder fra macen til den eksterne harddisken min (på høy tid), og da ble jeg sittende og se litt på bildene som allerede var overført, blant annet ei mappe som var kalt “bloggbilder – keep”, hehe. Den inneholdt diverse snasne inspirasjonsbilder og saker jeg ønsket meg for 3-4-5 år siden, og de gjelder så absolutt fremdeles! Bildekildene har jeg dessverre ikke, men de er i alle fall fra det fantastiske internettet..;)

alexanderwang2
Genser fra Alexander Wang

geraldinegucci
Gucci-boots

hanneli-mustaparta-1.jpg hanneli
Hanneli i to antrekk jeg gjerne hadde iført meg

 kate_johnny
Johnny & Kate

kling_pimp_shoes
Skopimping etter min smak

kling
Elin Kling

laetitiacastafinalvogueed9_64651120fraLINN
Drømmekjole og drømmerompe 


LEMUR out_of_africa_imagesNewsHome

Hvem kan motså lemurer?

marantsko_høst09
Marant-boots

maxazriass2009nastialiuwk0
Elsker dette bildet!

Natalia_vodianova_Paolo_Roversi
Natalia Vodianovas blikk og hår…

rickowens rickowensboots1 rickowensboots2
Rick Owens altså

rumi-ungaro1
Rumi Neely i en Ungaro-cardigan helt i min gate

stephanie
Sukkerspinn og massiv ring = nam

sunniva_stordal
Vakkert

vogue_mariotestino
Rått

God lørdag!

Copied!