IMG_2885
Fikk to nye ringer i dag: den blå fra Linnea og den grønne fra Tistel! ♥

Hei! Etter en lang dag på reise kom vi oss til Harbak i går. Diana er altså så eksemplarisk å reise med at jeg må få skryte litt! Med to mellomlandinger på flyturen, en del venting på Langnes og Værnes, og flere timer i bil var det bare minimalt med mjauing og nada styr. Eksemplarisk pus! Flyvertinnen som tok i mot oss syntes forøvrig hun (katta, altså) var sååå vakker med two face-fjeset sitt. Noe som jo er sant! I bilen fra Trondheim til Harbak var hun løs (I know, ikke helt anbefalt..) og lå henslengt i fanget mitt og sov..!

Ellers har jeg nusset på Linnea og Lukas, gått tur med Argos og sett på havet, samt hilset på Olsen & co i fjøset. Gjorde også et forsøk på å finne julepynten min på lageret, men kom tilbake med tresko, rosa hårfarge og en skvett Captain Morgan… Tja, kjekt å ha?

Har noen turknips til dere, men først skal jeg stikke inn til Mamma og spise! ;) Blog you later!

DianaIMG_2882

Copied!