Altså a pop of blue, som en ekte moteblogger ville sagt.

1-Nylig oppdatert16
Genser – Isabel Marant pour H&M (herre), skjørt – Ganni, boots – Tag Oslo, veske – Bik Bok.

070114
Pluss et nytt, strålende blått skjerf fra Søster (muligens kjøpt i Mongolia?)! Ja, og lepra rundt øynene. Samt skinnjakke. Skinnjakke er like livsnødvendig som smør.

Har dere hatt en fin dag? Jeg har brukt noen sure lapper på å fikse en fylling hos tannlegen, samt bestilt tre (!) nye timer… Jeg har en tann som trenger krone også. Fytti f… så dyrt det blir! Nuvel. Etterpå dro jeg til Irene og jentene hennes, hvor det ble servert sunne vafler, en herlig shoppinghistorie og generelt nydelig, behagelig stemning. Nå er jeg dog så trøtt at jeg skjeler, ettersom jeg våknet litt over fem i morges, og likegodt sto opp da. Galskap, men fikk en lang, sløv morgen, og det er veldig digg. Dessuten blir det forhåpentligvis tidligere i seng i kveld. Døgnrytmen er på julebærtur…

Forøvrig er det fint å vite at sauen (særlig typer som Villsau) er en superhelt! Sånn ellers tenker jeg mest på på skinnbukser (og lurer på hvor den snasne tjuetoårsrompa mi ble av?). Alt som kan relateres til vår og sommer streifer også innom hjernen en gang i femminuttet. Dessuten gleder jeg meg vilt til OL, samtidig som jeg skulle ønske at hele skiten ble boikottet.

Når jeg rykker meg ut av skinnbukse- og sommertåka signerer jeg aksjoner for bl.a. Amnesty og Avaaz. Det kan godt du også gjøre, tar minimalt med tid, kan ha maksimal betydning for noen andre.

Nå er jeg sulten. Hadet.

Copied!