gianniversace_ad_vialilis

Fikk et hjertestoppgledelig gjensyn med dette fabelaktige kampanjebildet fra Gianni Versace hos Lilis Fashion for en ukes tid siden og lagret det tvert. Som tween og teen var jeg veldig fascinert av supermodeller (her representert ved Nadja Auerman, Christy Turlington, Claudia Schiffer, Cindy Crawford og Stephanie Seymour) og det ble ikke mindre etter denne kampanjen fra høsten 1994! Sjekk stilen! Jeg copy paster den gjerne 20 år etter også! Pasteller og metalliske stoffer = perfekt i vår! (Mulig med en liten moderasjon på skjørtelengden, og et par-tre situps før jeg tar på Claudias genser, men ellers ok! Elsksmelsk på sokker og sko!)

Håkei! God lørdag! Her har vinden herjet så mye at den har vrengt av en port på et fjøs og drept alle tv-signaler så jeg får ikke sett langrenn… hmf. Får gå inn til mor og drikke espresso i stedet! Samt kåre en vinner at av et villsauskinn! :) Ha en fjong dag!

Copied!