Den absolutt styggeste fargen jeg vet om, og som jeg aldri har hatt i min garderobe er beige. Beeeeige. Æsj. Makan til intetsigende farge. Men. Naboen til beige er lysebrunt/kamelfarget, som jeg må innrømme har vokst i rasende tempo på meg i det siste, etter å ha sett den stiligeste dama av alle, frøken Styledevil, sporte denne MSGM-saken flittig:

Mhm? Klassisk styggfin i min smak. Det er ikke usannsynlig at jeg sørger for å kapre denne veldig like saken fra Ganni til høsten, hoho:

Bilde lånt fra Kamilla.

Også det håret da… Håret mitt er beeeeige i forhold. Vurderer å choppe av en desimeter eller så og gjøre noe i samme fargegate som dette (selv om det nok må vente ei stund)! Er fryktelig lei av det jeg ser i speilet for tida, blass & boring… Jeg må slutte å høre så mye på andre når det kommer til hva jeg har lyst til, være seg rosa hår eller å anlegge viltvoksende hippiehage med brennesle som gjerde. Klart jeg skulle tatt ring i nesen da jeg ønsket det som fjortis, men det er enda ikke for seint..! ;) Joda. Neida. Joda.

Peace & Love!

Copied!