0503141

Jeg får låne et fujifilm-kamera, som min far hadde glemt at han hadde (hoho), og selv om vi ikke er så veldig gode venner (kameraet og jeg altså), får jeg bare gjøre det beste ut av det. Grrr, at Canon-vennen møtte bakken..! Nuvel. Positiv positiv positiv, vær positiiiiiv!

Jeg tok med meg positiviteten og verdens diggeste genser/poncho opp på låven og prøvde selvutløseren (fullstendig håpløs i forhold til Canon), og this is what you get today:

1-Nylig oppdatert37
Genser – vareprøvekupp, jeans – Levis, pumps – Ganni.

050314lh
Pinnekjøtt av Harbaksk Villsau anyone? Jeg ble litt nostalgisk av skiltet med Harbak AS som lå på gulvet. (Pappa drev et firma som solgte fjøsinnredning da jeg var lita!:) Og herregud, JA, jeg trenger en frisørtime!

1-Nylig oppdatert38
Dagens detaljer.

Copied!