080314firkløver

Ja, det håper jeg dere har hatt! Jeg har iallfall hatt ei tiptop helg! Den startet forsåvidt skit, med sånn hodepine at jeg måtte utsette avreisen noen timer og gikk glipp av halve første prøvebrudekjolesessionen, men derfra var jeg i fullkommen vater. Det er så uendelig godt for sjelen (ja, jeg sa faktisk sjelen, hvor pompøst det enn høres) å være sammen med de menneskene du føler deg mest vel med av alle i hele verden! Vi trenger liksom ikke gjøre noe spesielt, bare være sammen. Vi er så heldige som har hatt dette spesielle vennskapet siden vi var unger! Nå gjorde jo vi absolutt noe spesielt denne gangen, vi vasset jo i hvite kjoler, men det får dere ikke se noen bilder av! ;) (Kanskje dere får se resultatet i høst engang!)

brudekjlr

Dessuten fikk jeg den fineste sms’n noen har fått av kjæresten sin noensinne i helga. Så det så. :)

Nå er det kos med pus og om ikke lenge sengetid. Jeg skal være lærer hele denne uka, så jeg må være våken og blid! Åhå, vet dere hva jeg skal neste uke? På leirskole! Med gamleelevene mine fra fem år tilbake! Kan noen gande litt mer snø over Oppdal til da? På forhånd takk.

Fred & Kjærlighet!

ircoli

Copied!