1-Nylig oppdatert40

I’m alive. Jeg har vært i Trondheim for å delta på overraskelsesfest for verdens beste jente, som ble fridd til i går! ♥ Gjett hvem som får æren av å være forlover? :D

På kvelden tok jeg på meg den nye t-skjorta mi fra Ganni, i verdens mykeste viskose, som jeg selvsagt kjøpte på Lounge. I love you, but I’ve chosen disco. Har postet den frasen her før, og til og med hatt den som profilbilde på facebook back in 2011, så det var klart jeg måtte ha den! Den fikk dog ikke være med på ut og danse, men på konsert med Skambankt på Samdundet!

ilu

Nå må jeg pakke til ei uke på leirskole med den suverent fine 2001-årgangen fra Åfjord! Jeg har funnet skiene mine, puh, men fjellskoene mine er i Nord-Norge… og ulltøyet ligger i vaskemaskina enda, damn! Må få ræva i gir!

God søndagskveld!

Copied!