Jumala for ei skinnbukse! Digger hele den avslappede stilen til dama, minus sigaretten ofc. Jeg har aldri noensinne tatt et trekk. #prektig

Denne mandagen var skitlang og hodet ubrukelig. Heldigvis kom sola etterhvert.

Nå er det 9 måneder til julaften.

Tenkte å skrive at jeg gleder meg til sommeren, men jeg gleder meg allerede over våren her og nå, samme hva slags vær det er, og det skal jeg fortsette å gjøre hver dag. For det er VÅR! Likedan skal jeg gjøre hver dag når sommeren kommer. Man kan ikke tenke at sommeren er de tre ukene man har ferie. Flust av folk klaget over sommerværet i fjor, mens jeg syntes den var nydelig og lang. Det var jo SOMMER! Snart kan vi faktisk gå i shorts! (Jo, man kan det, bare man bruker ulltrøye og ullsokker til!)

Au. Nå må jeg ta ned entusiasmen et hakk og ta med bankeåndene mine til sengs. Puss hej.

Copied!