1-Nylig oppdatert4801041440104143

Etter en mandag med nedsnødd fjøslook følte jeg for å fjonge meg litt i dag, så det ble en Tuesday on heels, men i superkomfortabel plattformvariant! Siden jeg tenker mye på myk lammeull fant jeg fram en Baum und Pferdgarten-genser i ull og kasjmir attåt. Jeg kjøpte den på Shine for flere år siden, men uvisst hvorfor er den blitt altfor lite brukt. Den har en ganske dyp v-ringing, så jeg foretrekker noe under, i dag ble det en vintage underkjole, som stakk fint fram nede også. Fargen på genseren, som er så lang at den fint kan brukes som kjole, er marineblå og den har lommer. Alle plagg burde ha lommer!

Forøvrig føles det passe dekadent å sove på sofaen iført hæler og underkjole, med en småtjukk katt i armkroken, mens sola skinner ute. Det er altfor lite dekadense på landet! Dog burde det vel være dødsstraff for å være inne når sola skinner..? (men jeg var såå trøtt!)

Nå skal jeg pakke noen ullhesper til sending og så skal jeg finne senga. Å, som jeg elsker å sove!

God natt & drøm om Fred & Kjærlighet!

0104145
0104141 0104142
Genser – Baum und Pferdgarten, skinnjakke, sko, solbriller & strømpebukse – H&M, veske & underkjole – vintage, smykke – kjøpt i Goa.

Copied!