div_lounge9

I kveld er det vårfest på Lounge, og jeg har SÅ lyst til å være med, men ettersom jeg reiser til København i morgen, har jobb å gjøre før den tid og ikke har bil får jeg det ikke til å gå opp. Bummer! Anbefaler varmt å ta turen for dere som er litt nærmere byen enn meg, bare sjekk ut alt godteriet her, som bare er en brøkdel av det dere får 20% på i kveld! (Alle bildene er fra fredag i forrige uke, og siden da har det kommet mere godteri også!)

div_lounge81-Nylig oppdatert42
div_lounge6 1-Nylig oppdatert44 div_lounge7 1-Nylig oppdatert43 div_lounge3 ganniboots3
parttwo_lounge2

Jeg ser helst at dere holder lankene unna den blå kjolen, de semskede støvlettene og blondetoppen, samt sparer et et hver av “Hav” og “København” til meg. Takk!

Se invitasjonen og info om alt snacks her!

Hjertevarm og fullstendig egenstyrt reklame fra solfylte Harbak! :)

Copied!