God formiddag og fredag! Shit pommfritttt så fort denne uka har gått, er alltid sånn når det er vår og lamming. Enda det er ingenting å gjøre nå i forhold til da vi hadde 200 NKS hvor hver enkelt sau måtte følges opp i lamminga..! Det var jo forsåvidt mest trivsel det også, men ære være Villsauen! Nuvel.

Kopplammene er ganske selvgående og fôrer seg selv fra drikkeautomat (ære være Villsauen, som sagt, de lærer seg alt på 3 sekunder!), men jeg er innom dem hver tredjefjerde time likevel for å være på den sikre siden. De er S Å nydelige!

Vårblomster er også nydelige:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kjøpte par humlematblomster til mamma/humlene her om dagen. Primula og perleblomst. Lord almighty som jeg elsker å gå rundt og kikke på gartneriet og Lordest Almightiest som jeg skal pusle med planter som drar insekter når jeg får meg hage!

Les om hage og insekter her, og spesielt om humlene og hvordan vi kan hjelpe dem her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg gå og dusje av meg fjøslukta, så jeg er rein til jeg skal i fjøset igjen om en times tid, haha! Dét er også klassisk i lamminga; man må dusje når man har tid! :) Ha en fin fredag, tastes igjen senere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Copied!