290414stpp1 290414stpp2

God morgen! Jeg er på farten til bartebyen og hudlege, for å prøve å finne ut hva det er huden rundt øynene mine får allergiske raserianfall av innimellom. Jeg skal kjøre den skranglete, røde pizzabilen vår (aka the Rocket) og håper jeg ikke dummer meg ut som i forrige uke:

Forrige tirsdag måtte jeg ta en annen bil en den jeg hadde tanket klar dagen før og denne bilens bensinnål lå og danset i det røde feltet på vei til jobb, men jeg satset på at det holdt til Åfjord og at jeg kunne fylle når jeg skulle kjøre hjem. Aberet var at jeg hadde glemt lommeboka hjemme. Doh! I veska hadde jeg riktignok noen småpenger, men de brukte jeg heller på å kjøpe dobbel cappuccino på Den lille café, og satset på at det var nok drivstoff igjen til at jeg kunne rulle hjem igjen også… meeen etter 5 minutter var moroa over og jeg ble stående krøkkete parkert i en innkjørsel jeg klarte å trille bort til i Imsen. Så der satt jeg og blomstra i en drøy times tid til en reddende engel kom med litt bensinpåfyll.

290414stpp3
Så lur følte jeg meg.

Moralen? Et eller annet om at det er lurere å fylle bilen før du fyller kaffekoppen, men jeg er sannelig ikke sikker på om jeg mener det..;) Jeg skal jaffal innom Dromedar og kjøpe cappuccino i dag!

290414stpp4

Ha en god dag med god kaffe! Fred & Kjærlighet!

Copied!