170714_LineHarbak_ootd2 170714_LineHarbak_ootd4
170714_LineHarbak_ootd

Denne dagen startet med at en kjekk, ung mann la en varm hånd på låret mitt. Evt. at en lege undersøkte ankelen min. Hm, det første hørtes mye morsommere ut… Nuvel, han var i alle fall ung og kjekk, og jeg skjønte ikke et kvekk av det han sa, (han var dansk..) men jeg skjønte at ingen bein eller ledd er skadet og at foten nå bare er øm og irritert, så det er bare å komme seg ut. Ut i natuuuuren! Naturligvis måtte jeg innom gartneriet etter håndspåleggelsen, hvorpå maxbeløpet jeg fikk bruke (typ 59 kroner) ble totaloverkjørt. Nuvel. Blomster til folket! humlene og Line! Jo, og etter blomstringen dro jeg til Den lille café, hvor jeg satte meg til med en dobbel cappuccino og skrev en artikkel. Flink pike! Nå skal det plantes og jogges og skrives. Simultant selvfølgelig. Peace & Love!

170714_LineHarbak_ootd1 170714_LineHarbak_ootd5
Jeg elschker aaalt somær grrrrønth. Hikk. Hupps. Dærschåvakkrth! Troru jeg blir en blomscht om jeg spiser ennhamerav detta grrrrønneh?

170714_LineHarbak_ootd6170714_LineHarbak_ootd7

Copied!