Søndagssolnedgang fra Strandbaren på Stokkøya. <3 

God kveld, kjære deg. Har helga vært bra? Har du gitt til tv-aksjonen? Er du klar for mandag?

Her er det ja, ja og nei. Men har et mål om å komme meg i seng før 22.45, (burde vært 21.20) så da får jeg en nje i alle fall. Nuvel.


I går fikk ma & pa beskjed fra en turgåer om at han hadde sett en syk sau i marka. Hvem sin det var ble ikke sagt, men det var uansett bare å beine nordover og lete etter nåla i høystakken; hun skulle ligge i retning havet fra ei fin furu langs naturstien… Akkurat da jeg var på oppgitt-grinenippet så jeg henne – hun lå litt på ryggen i en helling, så jeg fikk snudd henne riktig vei – en sau skal aldri ligge på ryggen! Snu den tvert om du ser en! Deretter var det bare å vente på forsterkninger.


Sola og høsten strålte, men vinden var iiiskald, så det var kjærkomment da 2 stykk Emil kom durende i båt og hentet henne hjem til nyfjøset til pappa. Jeg er ikke helt oppdatert på hvordan det går med henne nå, men håper hun berger!I dag tilbragte vi ettermiddagen på Strandbaren og Hosnasand (som egentlig var planen i går, men som utgikk pga. ovennevnte sau). Ute var det like fint og like kaldt som i går, mens inne var det sommer og stappmett. :)


Nå har jeg ett minutt på å komme meg i seng! Natta!

Copied!