Foto: Kristin Slotterøy/Stokkøya Festival

Herregud! Stokkøya Festival skjer for første gang siste helga i juni neste år! Jeg tror dette kan bli aldeles fabelaktig! Mye på grunn av at jeg vet 2.0-bygdefolket tidligere ikke har ønsket å ha festival i Hosen, så når de nå er med Calling-byfolket på dette, da, er det kul kvalitet på gang!


Foto: Kristin Slotterøy/Stokkøya Festival

Lørdag 23. september var det lanseringsfest (- takk for invitasjonen!) som startet med mat, presentasjon og omvisning i Bygda 2.0. Jeg liker så godt tanken på at det skal bli noe som kan gi noe hele året, ikke bare ei helg. At festivalen skal bygges og utvikles stein på stein er også i samme langsiktige framtidsånd, og gjør at jeg tror steinhardt på dette!

Hør her: Festivalen vil by på artister fra hele Norden og en helg hvor utendørs aktiviteter, matopplevelser, samhold og trivsel står sentralt i programmet. (…) Vi ønsker å gi publikum en unik festivalopplevelse med føde både for hjernen, magen og hjertet. ♥ Les mer på fb-sida og i adressa!


Visjon for Stokkøya Festival i et 10-års perspektiv. Illustrasjon: Samskape Arkitekter


Foto: Kristin Slotterøy/Stokkøya Festival


Foto: Kristin Slotterøy/Stokkøya Festival


Foto: Kristin Slotterøy/Stokkøya Festival


Foto: Kristin Slotterøy/Stokkøya Festival

Selve festen var ute på Hosnasand og inne i Strandbaren. Bål, bobler, Torgeir Waldemar og djs – aiaiai, jeg ble veldig beautifuLL, favorittskinnjakken lukter fremdeles bål og jeg fikk whiplash på dansegulvet! Det var med andre ord den beste festen på lange tider!

Men det var jo bare vorspielet, haha, selve festen skjer altså 29. – 30. juni 2018 – æ glede mæ!!!

Copied!