Ingen superkrefter her i gården, men jeg har en gammel råsa singlet som kan minne om en superheltkappe om man myser og legger mYe godvilje til. Hadde vært greit å kunne fly. Dog, om jeg fikk velge en superkraft tok jeg nok usynlighet.

Tenk at det allerede er februar, da?! Januar var bare mørk og kald grøt, men den gikk uforståelig fort! Jeg sier takk takk takk. Selv om livet ikke leker merker jeg at jeg holder på å, ja – hur kleint den enn høres ut – å finne små brokker av meg selv igjen. Jeg er egentlig ikke bare trist og blå, tro det eller ei! De siste ukene har jeg tatt kontakt med folk som er bra for meg og vært mer sosial enn jeg har vært, tja, de siste par årene omtrent. Jeg håper febraur går like fort som den forrige, og at våren blir lang. ♥

Over til noe helt annet. Denne genseren er en gammel angorasak fra Ganni, som jeg bråsluttet å bruke da det dukket opp noen forferdelige videoer fra angorafarmer i Asia for noen år tilbake, da badlands-luene fra FWSS var hothotterehottest. (Min lue ble umiddelbart degradert til fjøs- og malelue.) Er det innafor å bruke genseren nå? Den kan jo ikke kjøpes lenger, så forbrukermakten er jo ikke lenger et poeng, og miljømessig og privatøkonomisk er det vel bedre at jeg bruker den enn å kjøpe noe nytt. Hm? Usikker.

Grønn plast og svart onyx på lanken, og rav i ørene. Mix & mismatch ftw.

Håper du får ei gOd helg! Natta / L

Copied!