På fredag åpnet Studio-K, som er en ny klesbutikk i Åfjord, og jeg dro hjem med denne saken fra Soaked in Luxury. Liker at den er en avslappa collegegenser, men i velour og med volang på ermene. Fine kombinasjoner!


Det ble bare et kjapt besøk, fordi vi to som hadde tenkt oss en tosom drikke cappuccino, prate og prøve klær-tur, endte med å ta med oss de fine barna våre, så da ble det en litt annerledes seanse, haha. Jeg skal ta turen innom ved neste anledning og se mere, men jeg likte at det så ut som en butikk hvor man bryr seg om detaljene – og hvor man får klærne man kjøper pakket inn i silkepapir!


I dag skal jeg til Trondheim og nyoppstartede Palé 3, hvor stjerna Krisin Næverdal nå holder hus. Håret mitt har aldri vært så sørgelig som det har vært, vel, i hele år, så jeg gleder meg v.i.l.t til å bli litt finere.

Ha en god dag der ute i verden. Spre litt fred & kjærlighet der du er.

Copied!