Som i vår vår og løp løp. På bildet er Just, Agnar, Eskil og Lukas ute og lufter seg i aprilsnøen. Jeg venter på våren, lurer på om jeg kanskje skal begynne å løpe den i møte – løpe mot det grønne, nye livet, som venter under klamrekulda! Løpe fra slaps og gjørme i det gamle!

Da helst iført mine nye abfab favvosko fra Ganni/Lounge! Tenkte på de et halvår før jeg omsider tok til vettet og sørget for å hente de hjem til et givende liv på en liten gård langt ute på landet.

I fjøset har de to første livene allerede kommet! De ble født for to dager siden av Lissja, kopplammet mitt fra 2008. Hun er altså 10 år i år og har blitt veldig tynn over vinteren, og det virker som hun har veldig lite melk, dermed får lammene flaske for å være på den sikre siden. Det er en søye og en vær, foreløpig navnløse, men de skal ha navn på L, som sin mor. Kom gjerne med gode forslag. :)

Jeg liker ikke hagenisser eller lignende figurer, men akkurat disse to hagegnomene synes jeg er fine. Her er de opptatte med å støvsuge opp alle solsikkefrøene jeg har lagt ut til småfuglene…

Ok, nå må jeg ta meg en tur ut i fjøset igjen, dyrlegen kommer snart på besøk for å vaksinere sauene, samt se til Lukas Geit som hoster og puster tungt når han løper.

Ha en fin fredag. Fred, Kjærlighet og Snøsmelting til deg!

Copied!