Hei. Tenkte liksom jeg skulle holde liv i denne bloggen til 16. juli for da er den 10 år, men det er jo lovlig langt i mellom innleggene nå, for å si det forsiktig. Det er noe med tid, overskudd og prioriteringer, og etterhvert begrensinger på hva jeg kan dele. Alt var så mye lettere for ti år siden, i så måte. Ja ja. 10 år er jo en evighet i et liv, mye har skjedd. #underdrivelse

Ja ja, nei nei, vel vel. Dette er bloggen til ei som blant mye annet er veldig glad i klær, og her har jeg på meg en denimjakke fra Norr og en hårbøyle fra Estherbow. Begge deler er fra en butikk i Trondheim som heter Lounge, hvor jeg gjerne legger igjen alle pengene mine. Om jeg ikke legger dem igen der bruker jeg dem på planter. Uteplanter that is, inneplanter er ikke så interessant, med mindre de er større enn meg. Ja ja, nei nei, bla bla.

Forøvrig har jeg begynt å omtale min egen alder som “nesten 40” istedet for 37. Jeg føler meg gammel og veldig, veldig sliten for tida. Bortsett fra når jeg leker med klær eller graver i hagen, da blir panna glattere og skuldrene lavere.

Tenker jeg avslutter dette fullstendig navlebeskuende og meningsløse innlegget her og heller går ut og planter en Ornäsbjørk!

Fred & Kjærlighet! – det var jeg opptatt av for 10 år siden, men nå er jeg fornøyd om det bare er fred.

Copied!