Det er ikke bare alt det naturgrønne som er skjønt, det er i aller høyeste grad det Ganni-grønne også!

På fredag fikk mine venner og jeg lov til komme på en lukket kundekveld på Lounge! Takkkkk, kjære Kamilla, og ikke minst Birgitte og Mira, som tok altfor godt vare på oss, slik at alle sammen ble både bobleglade og garderobeberiket!

Jeg hadde intensjoner om å både knipse bilder og filme, men etter noen mingleminutter ble jeg helt oppslukt av klærne og tilbragte omtrent to timer i prøverommet. Derfor speilselfie på toalettet på Fagn noen timer senere, iført et av plaggene jeg kapret!

Et kult sett i gult samt en hvit blondedrøm ble også med, det dukker nok opp her senere. De grønne godsakene over her rakk jeg aldri å prøve, men jeg tenker ganske mye på dem…

Tusen takk til dere fine folk som ble med på arrangementet, det setter jeg SÅ stor pris på! Jeg gleder meg til neste gang!

Copied!