Jeg er ikke spesiell. Joda, jeg er spesiell som f. Akkurat som du. Vi er alle helt spesielle, men helt jvla vanlige. Det er ikke synd på meg, jeg hadde bare behov for å slippe ut noen ord, og jeg er ikke så god til, eller glad i, å snakke, men liker denne bittelille kanalen her. Liker best å bare skrive blabla, uten å tenke, da er ofte flyten best og det er ofte da ordene treffer best. Dessverre føler jeg meg litt kneblet, og generelt uinspirert, for ikke å snakke om at jeg føler på at jeg burde skrive om noe viktig (les: industrianlegg i uberørt natur) hvis jeg først skal skrive, men jeg har så lite energi og omløp i skallen at jeg ikke får det til. Shame shame shame. Og det er jo av disse grunnene, samt hverdagstralten og livets meningsløse råskap, at bloggen dør sakte, men sikkert. Nuvel, ikke i kveld. I kveld blir det litt blabla og jaja.

Oh my my, tenk at januar straxxx er færddi’! Jeg tror aldri i hele mitt liv at jeg har likt januar. Bortsett fra lyset. Januarlyset er rimelig pent. For ikke å snakke om at det er vidunderlig at dagene blir lysere! Halleluja! Bortsett fra det, så er det bare kaldt og dritt og aldri over – dét er i alle fall januarfølelsen min, men i morgen er siste dagen! My my hey hey!

What else is new and not so blue? Vel, på mandag var jeg på første time på hiphop-kurset jeg har meldt meg på! Kulturskolen har fått hit en vilt flink danser fra storbyen og jeg har fått med meg en haug damer på moroa! Jeg elsker å danse, men jeg finnes ikke raffinert eller flink, er bare glad og fri når jeg danser! Hiphop er muligens så langt fra min dansestil som det kommer, og jeg følte meg stort sett som en komplett ubrukelig idiot, men det var likevel gøy og jeg gleder meg til neste gang! (Det er ikke for seint å hive seg med, forresten!)


Undertegnede danser etellerannet på Pstereo 2011.

Noe som også er nytt og ikke så blått, men veldig grønt, er min nye interesse for grønne planter! Tidligere har jeg bare vært interessert i hage og tenkt at inneplanter er unødvendig, men nå… Nå jobber jeg på et gartneri og er som et barn i en godtebutikk. De siste månedene har jeg gått fra å ha 5 inneplanter til minst 30! (Jeg skal telle en dag!) Jeg blir SÅ glad av planter, og jeg kommer garantert til å kjøpe meg altfor mange til! Og vet du hva? Planteinteressen har på no time utkonkurrert klesinteressen!? Dette kan ha litt med årstida samt nyhetens interesse å gjøre, jeg håper egentlig litt på det, for nå bor jeg i en ullgenser og alternerer mellom to jeans, men per nå er jeg såre fornøyd med å gå rundt med hodet fullt av planter jeg ønsker meg (Philodendron pink princess er øverst på lista, tror jeg), i stedet for stæsj fra Ganni, Livid, Meotine, Balenciaga, Acne osv.


Skulle jo ha kjøpt dette råsa ensamblet fra Ganni. Darn.

Har jeg nevnt at vi har fått oss to katter? Det har vi. Fra dyrebeskyttelsen. En kosete, en sky. Silas og Leo. Sjekk Instagram i ny og ne om du ble uutholdelig nysgjerrig. Det er forøvrig der du finner meg på mer eller mindre daglig basis –> lineharbak

Nå skal jeg ta meg med mitt forfalne legeme og senke det ned i vann, eller nei, det er for seint for bading, det får bli en rettoppogned i dusjen. Det er så enormt mye bedre å dusje om kvelden enn om morgenen! Om morgenen er det bare godt i de tre minuttene man har til rådighet, etterpå er jeg bare frossen og kantete til langt utpå dagen. Da bjudar jeg med letthet på stygg sveis pga soving med bløtt hår i stedet.

Ohoi, blabla I said og blabla det ble. Jajaja. Nei. Nå. Natt.

Fred og Kjærleik –

Copied!